Carla Fontao

Nº Col·legiada: 25805

CARLA FONTAO TARRÉS

Psicòloga general sanitària amb menció en clínica, graduada en Psicologia per la Universitat de Girona, Màster en Psicologia General Sanitària per la Universitat de Girona i la Universitat Oberta de Catalunya, Postgrau en Psicoteràpia Integradora. Formació en ICV (Integració del cicle vital), Máster Iberoamericano en Psicología del Deporte per la Sociedad Iberoamericana de Psicología del Deporte. Col·legiada 25805.

Treballa com a psicoterapeuta acompanyant a les persones en el procés d’integració de les seves experiències vitals, creixements personals i en la superació de dificultats emocionals, ajudant a alliberar el malestar psicològic.

Actualment forma part de la Xarxa de Salut Mental del Gironès dins de l’Institut d’Assistència Sanitària, on ha estat la psicòloga referent del programa de Trastorns de Conducta Alimentària en els centres de salut mental de la Garrotxa i l’Alt Empordà i pertany a l’equip del Programa de Psicologia de Suport a Primària de Girona atenent tot tipus de demandes psicològiques tant d’infants com d’adults.

Pertany a Valor Positiu + Psicoteràpia + Esport + Formació.

carlafontao@valorpositiu.com.mialias.net

Shopping Cart
Unir-se a la Llista d'espera T'informarem quan estiguin definides les dates de la pròxima edició. Si us plau, deixi la seva adreça de correu electrònic preferida a continuació.